Συνεργάτες
  • Ανταλλαγές
  • Δωρεές
  • Αναρτήσεις
1.101.558
Αξία ολοκληρωμένων ανταλλαγών
3.000
Αξία δωρεών
125.322.624
Αξία ενεργών αναρτήσεων
Newsletter
Δήλωσε το email σου για να λαμβάνεις τα νέα μας
Παραδείγματα ανταλλαγών
Ανταλλαγές ιδιωτών

Ο Μάκης, γνωστός συλλέκτης αντικειμένων παλαιάς τεχνολογίας, βρήκε στην πλατφόρμα μία Kodak Retina του 1970 και την αντάλλαξε με τον Χρήστο, δίνοντάς του μία ολοκαίνουρια πένα Parker για την αποφοίτηση της κόρης του, χωρίς κανείς από τους δύο να χρειαστεί να δώσει χρήματα.

Η Μαριάνθη βαριέται τη μαγειρική αλλά λατρεύει τη ζαχαροπλαστική. Ένα βιβλίο γεμάτο λαχταριστές συνταγές για μακαρόν ήταν πολύ δελεαστικό για να το αφήσει, ιδίως όταν μπορούσε να δώσει στο Γιώργο το βιβλίο παραδοσιακής ελβετικής μαγειρικής που ήθελε για να εντυπωσιάσει την νέα Ελβετίδα φίλη του.

Η Υρώ, μέλλουσα μαμά, αποφάσισε να αποχωριστεί ένα από τ’ αγαπημένα της XS skinny jeans θεωρώντας ότι μάλλον δεν θα το ξαναφορέσει. To αέρινο καφτάνι της Εύης ήταν ό,τι πρέπει για τις διακοπές στο νησί και με 20 trade points η Εύη απέκτησε το συλλεκτικό DSquared που δεν κυκλοφορεί πια.

Ανταλλαγές εταιριών με ιδιώτες

Δίνοντας τα σχεδόν αχρησιμοποίητα ρούχα της, που δεν φορούσε πλέον, η Κατερίνα, κατάφερε και μάζεψε πάνω από 500 trade points! Τα χρησιμοποίησε για να ολοκληρώσει το μπάνιο των ονείρων της στο καινούργιο της σπιτικό, παίρνοντας από το κατάστημα ειδών μπάνιου, καμπίνα και υπερσύγχρονη ντουζιέρα. Για να ολοκληρώσει την ανταλλαγή χρειάστηκε να συμπληρώσει μόλις 300 ευρώ.

Ο Νίκος, ελεύθερος επαγγελματίας των γραφικών τεχνών, εξασφάλισε το λάδι όλης της χρονιάς από τον αγροτικό συνεταιρισμό της περιοχής του σχεδιάζοντας γι’ αυτούς το λογότυπο και την ετικέτα για τη φιλόδοξη εξαγωγική προσπάθεια που μόλις ξεκινά.

Η Μαρία δεν είναι μοντέλο. Όταν όμως δέχθηκε να ποζάρει για τη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας «Μποτέξ» ως το φρέσκο πρόσωπο της νέας σειράς καλλυντικών και μακιγιάζ, απέκτησε όλα τα προϊόντα της σειράς για ένα χρόνο μέσω της πλατφόρμας ως πληρωμή.

Ο Ανδρέας έχει πάντα τα τελευταία μοντέλα ηλεκτρονικών συσκευών. Η μόλις 6 μηνών 50αρα τηλεόραση είναι στα ΕΧΩ του ενώ για καλή τύχη του Μιχάλη το μόνο που βρίσκεται στα ΘΕΛΩ του είναι δικηγορικές υπηρεσίες. Έτσι σε αντάλλαγμα για νομική στήριξη, ο Μιχάλης απολαμβάνει τα αθλητικά του όπως ποτέ άλλοτε.

Ανταλλαγές εταιριών

Ο γνωστός μόδιστρος Μοδάκης, αποδέχθηκε την πρόταση του ξενοδοχείου Ακρογιαλιές Δειλινά να σχεδιάσει και να ράψει τις νέες στολές του προσωπικού με αντάλλαγμα τη διαμονή όλης της ομάδας του στο ξενοδοχείο για όλο το Μάιο που διήρκεσε το πρότζεκτ.

Ο λογιστής κ. Οικονομάκης παρέχει τις υπηρεσίες του στο βιβλιοχαρτοπωλείο του Όμηρου και πληρώνεται εν μέρει με trade points. Για το υπόλοιπο αγοράζει μέσω της πλατφόρμας από τον Όμηρο αναλώσιμα και χαρτιά για το γραφείο του.

H start-up εταιρεία “Like”, διαχείρισης κοινωνικών δικτύων, έλυσε εν μέρει τουλάχιστον το πρόβλημα ρευστότητας και στην πορεία κέρδισε έναν πελάτη, αφού ανέλαβε την διαχείριση της διαδικτυακής παρουσίας της εταιρείας «Καθαριότητα = ½ * Αρχοντιά» σε αντάλλαγμα για τον καθαρισμό των γραφείων της.

Spotlight