Συνεργάτες
 • Ανταλλαγές
 • Δωρεές
 • Αναρτήσεις
1.101.558
Αξία ολοκληρωμένων ανταλλαγών
3.000
Αξία δωρεών
125.322.624
Αξία ενεργών αναρτήσεων
Newsletter
Δήλωσε το email σου για να λαμβάνεις τα νέα μας
Ασφάλεια & Εμπιστευτικότητα

Η tradenow στο πλαίσιο της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, έχει λάβει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες ανταλλαγών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια:


 • Encrypted data transfer

  Για την διασφάλιση του απορρήτου μεταφοράς των δεδομένων, η πλατφόρμα της tradenow υλοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit που παρέχεται από την εταιρεία Symantec Authentication Services (VeriSign).

  Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή σας (login session), όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται και μεταδίδονται από και προς την πλατφόρμα της tradenow με βάση το παραπάνω πρωτόκολλο κρυπτογράφησης.

  Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 • Ασφάλεια ηλεκτρονικών πληρωμών

  Η tradenow δεν τηρεί δεδομένα πιστωτικών καρτών πελατών στα συστήματά της. Όλα τα δεδομένα συναλλαγών μεταδίδονται κρυπτογραφημένα στους συνεργαζόμενους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών, την Hellas Pay Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ και του PayPal (Europe).

  Κάθε φορά που πραγματοποιείται κάποια πληρωμή, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της tradenow κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bit της Symantec Authentication Services (VeriSign).

 • Πρόσβαση των μελών στους προσωπικούς τους λογαριασμούς

  Η πρόσβαση των εγγεγραμμένων μελών της tradenow στους προσωπικούς τους λογαριασμούς πραγματοποιείται με κωδικό όνομα χρήστη (username) και κωδικό ασφαλείας (password) που αλλάζει υποχρεωτικά κάθε 3 μήνες.

 • Μηχανισμοί διαχείρισης κακόβουλου περιεχομένου

  Στην πλατφόρμα της tradenow έχουν υλοποιηθεί ειδικοί μηχανισμοί ελέγχου κακόβουλου περιεχομένου είτε αυτό προέρχεται από τις αναρτήσεις των μελών της ή από το ενσωματωμένο σύστημα γραπτής επικοινωνίας (integrated messaging service).

  Στους μηχανισμούς αυτούς περιλαμβάνονται:

  • Αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου των κειμένων των αναρτήσεων των μελών (malicious content control).
  • Σύστημα αναφοράς κακόβουλων αναρτήσεων (malicious posts reporting). Όλα τα μέλη έχουν την δυνατότητα να αναφέρουν στην tradenow κακόβουλες αναρτήσεις.
  • Σύστημα αναφοράς κακόβουλων μηνυμάτων (malicious messaging reporting). Τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να αναφέρουν στην tradenow μηνύματα με υβριστικό, προσβλητικό ή άλλου είδους περιεχόμενο παρενόχλησης.

Spotlight