Ποιοί είμαστε
Γιάννης Δεληγιάννης
CEO

O Γιάννης είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική, ανάπτυξη και την εύρυθμη λειτουργία της tradenow. Ο Γιάννης μαζί με τους Γιώργο, και Μιχάλη σχεδίασαν και υλοποίησαν τη πρώτη ελληνική ολοκληρωμένη πλατφόρμα ανταλλαγών έχοντας κοινό όραμα και αξίες.

Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971, σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι κάτοχος πτυχίου BA (Hons) Engineering & Management και μεταπτυχιακού τίτλου MBA. Είναι επίσης μέλος του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών (IIA) και κάτοχος επαγγελματικής πιστοποίησης Εσωτερικού Ελέγχου (CIA). Ο Γιάννης διατέλεσε μεταξύ άλλων Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου της Vodafone Ελλάδος για 5 χρόνια από το 2007 έως και το 2012.

Γιώργος Καραμανόγλου
Διευθυντής Λειτουργίας

Ως Διευθντής Λειτουργίας ο Γιώργος είναι υπεύθυνος για την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία της πλατφόρμας και των λογισμικών υποστήριξης, τη στρατηγική εξέλιξης των υπηρεσιών καθώς και για το σχεδιασμό νέων προϊόντων.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974, σπούδασε στην Αθήνα Λογιστικά και Νοσηλευτική. Eίναι κάτοχος επαγγελματικής πιστοποίησης Ελέγχου Πληροφοριακών Συστημάτων (CISA) και μέλος του Ινστιτούτου Ελεγκτών Πληροφοριακών Συστημάτων (ISACA Athens). Ο Γιώργος διατέλεσε Εσωτερικός Ελεγκτής στη Vodafone Ελλάδος για 14 χρόνια από το 1998 έως και το 2012.

Μιχάλης Πιτσικάλης
Εμπορικός Διευθυντής

Ως Εμπορικός Διευθυντής ο Μιχάλης, είναι υπεύθυνος για τον καθορισμό των εμπορικών στρατηγικών στόχων και της εμπορικής πολιτικής. Επιπλέον είναι υπεύθυνος για την εύρεση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών και την ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών. Είναι υπεύθυνος των τμημάτων Πωλήσεων και Μάρκετινγκ.

Ο Μιχάλης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1974, σπούδασε στην Αθήνα στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Τμήμα Ηλεκτρονικής, και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Counselling & Business Management. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε θέσεις Finance Consulting Management & Financing Adviser όπως και ως Independent adviser real estate portfolio's για μεγάλα χαρτοφυλάκια περιουσιών σε ιδιώτες. Ο Μιχάλης διατέλεσε ως Project management coordinator & Finance budget coordinator στην ανάπτυξη και συντήρηση δικτύου της Vodafone έως και το 2012.

Μαριάνθη Σταυρίδου
Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας

Ως Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας η Μαριάνθη, είναι υπεύθυνη για τη στρατηγική ανάπτυξη και εφαρμογή των πολιτικών και δράσεων της tradenow και το διάλογο με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Η Μαριάνθη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στην Ελβετία, στη Βέρνη και στη Ζυρίχη και εξειδικεύτηκε στη Διοίκηση Έργων και την Εταιρική Επικοινωνία.

Δίδαξε στο Πανεπιστήμιο της Βέρνης και εργάστηκε μεταξύ άλλων σα σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και στο Υπουργείο Παιδείας της Ελβετίας σε θέματα διακρατικών συνεργασιών και εκπαίδευσης, ενώ στην Ελλάδα συνεργάστηκε με το ΕΛΙΑΜΕΠ και με πολυεθνικές εταιρείες στον Τομέα των Διεθνών Σχέσεων και της Κοινωνικής Ευθύνης.

Ίδρυσε με φίλους στη Βέρνη της Ελβετίας το equal education fund, όπου και εργάστηκε εθελοντικά στον ελεύθερο χρόνο της, χτίζοντας σχολεία και υποστηρίζοντας εκπαιδευτικά προγράμματα σε χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου. Στην Ελλάδα υποστηρίζει ενεργά την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη της κοινωνίας με εθελοντική εργασία σε διαφορετικές οργανώσεις.

Η εταιρεία που εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, βραβεύτηκε με το Βραβείο Καινοτομίας για την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μιλάει Γερμανικά, Ιταλικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ελληνικά και Τούρκικα.

Spotlight