Η ομάδα

Γιάννης

Στα 40 αποφάσισε να αλλάξει τα πάντα! Πρώτα άλλαξε δουλειά, μετά αυτοκίνητο (πήρε της Μαριάνθης) και τώρα μας αλλάζει τα "φώτα"... Όχι, δεν είναι ο τεχνικός μας (αν και έχει τον ρόλο του τεχνικού ασφαλείας)… είναι ο "Γενικός". Ο Γενικός που κάνει όμως ότι χρειαστεί... Γενικώς.

Δεν φοβάται τα λάθη, αρκεί να τα αντιλαμβανόμαστε γρήγορα και να τα διορθώνουμε. Φιλοσοφία του είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν λύνεται!

Υ.Γ. Βρίσκει parking παντού και πάντα! Eίναι θέμα ψυχολογίας λέει…

Γιώργος

Αν ήταν ένας από τους εφτά νάνους, θα ήταν σίγουρα ο Γκρινιάρης. Τελειομανής, δηλαδή η άλλη όψη του ψυχαναγκαστικού, ο Γιώργος είναι αυτός που βγάζει τον διάβολο από τις λεπτομέρειες, ασχολούμενος με την λειτουργία τόσο της εταιρείας όσο και της πλατφόρμας.

Η πολυετής του θητεία στον εσωτερικό έλεγχο πολυεθνικών σημαίνει ότι ξέρει πολύ καλά από διαδικασίες και ναι Γιώργο, θα τις ακολουθούμε όλοι ευλαβικά, γιατί αλλιώς…

Μιχάλης

Πολύπλοκος όπως και η θέση του Εμπορικού Διευθυντή, o Μιχάλης πιστεύει ότι μια δυνατή επιχειρηματική ιδέα στελεχωμένη από μία αφοσιωμένη ομάδα μπορεί να δημιουργήσει μία μοναδική ευκαιρία ανεξαρτήτως εποχής.

Με σπουδές ψυχολογίας, οικονομικών και μηχανικών ηλεκτρονικής και με πολυετή εμπειρία σε θέσεις ανάπτυξης μεγάλων χαρτοφυλακίων ακινήτων και περιουσιών μέχρι παροχής οικονομικών σχεδιασμών και στρατηγικής ανάπτυξης, έχει δεσμευτεί να είναι ο ιδανικός συνεργάτης όλων των εταιρειών/μελών της tradenow.

Μαριάνθη

H Μαριάνθη, γνωστή και ως Mary Quant, Raffaella και Audrey, είναι παθιασμένη με τη γλωσσολογία, τη μόδα, τη μουσική και τον παλιό κλασικό κινηματογράφο, λατρεύει τα ταξίδια, το φαγητό και την ανάπτυξη νέων ιδεών. Στην tradenow είναι υπεύθυνη για την εταιρική κοινωνική ευθύνη και την επικοινωνία. Έχοντας κάνει στάση ζωής την ανταλλαγή και τον εθελοντισμό, η Μαριάνθη βρίσκεται πλέον στο φυσικό της χώρο μετά από (επιτυχή) επαγγελματική περιπλάνηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δημήτρης

Ο «κομπιουτερίστας» της tradenow είναι πάντα χωμένος πίσω από τις οθόνες του και βγαίνει μόνο για να πετάξει την ατάκα της ημέρας. Μέχρι στιγμής τα καλαμπούρια του και η ποιότητα του κώδικά του είναι της ίδιας ποιότητας αν και τα μέλη της tradenow έχουν άποψη μόνο για το ένα απ’ τα δύο.

Ο Δημήτρης βρίσκει πάντα κάτι να βελτιώσει στο σύστημα και χρησιμοποιεί την πολύχρονη εμπειρία του στην ανάπτυξη λογισμικού για να κάνει τη δική σας εμπειρία λίγο καλύτερη κάθε φορά που λογκάρετε στην πλατφόρμα.

Υρώ

Η Υρώ, η επονομαζόμενη και «πλατφόρμα», είναι το ιντερνετικό ισοδύναμο του μηχανικού. Με ένα οπλοστάσιο ηλεκτρονικών εργαλείων στη διάθεσή της και ακριβή αίσθηση του σφυγμού της αγοράς, φέρνει καθημερινά κοντά ΘΕΛΩ και ΕΧΩ με ζήλο προξενήτρας άλλων εποχών.

Με υπερδεκαετή πορεία στο χώρο της μουσικής και δισκογραφίας και παράλληλη παρουσία σε έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά μέσα, πλαισιώνει σήμερα την επαγγελματική της εμπειρία με σπουδές στο Marketing και Management.

Εύη

Η Εύη είναι η νεότερη της ομάδας. Έχει αναλάβει την διαδικασία τιμολόγησης και, όπως υποστηρίζει, μαθαίνει τα πάντα στην πράξη και γρήγορα. Μη σας ξεγελάει το αθώο και γλυκό παρουσιαστικό της… κατά βάθος είναι μία ψυχρή υπολογίστρια που αντιλαμβάνεται τον κόσμο μόνο με νούμερα (δεν).

Spotlight